Berhenti merokok dengan Shaklee dan turunkan risiko Heart Attack

Aku bukan tak mahu berhenti merokok tapi setiap kali cuba bersungguh-sungguh nak berhenti, mesti aku kena:-
.

  • Rasa loya
  • Sakit kepala
  • Susah nak tidur
  • Berat akan naik
  • Murung
  • Rasa kebas di tangan dan kaki
  • Menggeletar badan
  • Rasa nak demam
.
Memang aku tak tahan. Rasa macam nak mati pun ada.

.
Itulah luahan Razif (bukan nama sebenar) kepada sahabat baiknya apabila disyorkan untuk berhenti merokok.


elak-heart-attack-apabila-berhenti-merokok-dengan-vivix-shaklee
Cara berhenti merokok dengan supplemen

.
Pernah anda atau yang tersayang berada dalam situasi yang sama?
.
Sebenarnya, ada jalan mudah nak berhenti merokok ni.
.
Salah satu cara mudah berhenti merokok tanpa kesan yang boleh jadi trauma ialah dengan menggunakan Vivix.
.
3 CARA VIVIX BANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK
.
Ada 3 cara Vivix membantu perokok berhenti merokok tanpa rasa terpaksa.
.
Vivix mengandungi resveratrol iaitu sejenis bahan semulajadi yang banyak terdapat dalam anggur muscadine.
.
#1 : DETOKS NIKOTIN
.
Resveratrol ini bertindak untuk mengeluarkan (detoks) nikkotin dari dalam darah, organ dan otak perokok. Bila nikotin dikeluarkan, rasa ketagih nak nikotin pun akan hilang.
.
P.s : Nikotin adalah bahan utama dalam rokok yang menyebabkan perokok sentiasa ketagih..
.
#2 : GANTI FEELING SEMASA MEROKOK
.
Perokok biasanya akan merasakan satu ‘feeling’ bila hisap rokok. Sebab itu apabila perokok berhenti hisap rokok, otak mereka akan rasa lain dan memanggil-manggil untuk mereka hisap rokok semula untuk dapatkan ‘feeling’ tersebut.

'Ubat' Berkesan Berhenti Merokok

.
Resveratrol boleh menggantikan ‘feeling’ tersebut, jadi bila perokok minum Vivix yang mengandungi resveratrol, mereka tidak akan rasa terpanggil nak merokok.
.
Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu, jadi bila perokok ambil Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok. Vivix tidak akan menyebabkan ketagihan yang berlainan.
.
Perokok sebaliknya akan rasa rela hati tak mahu dah merokok.
.
#3 : MENGURANGKAN WITHDRAWAL EFFECT BILA BERHENTI MEROKOK
.
Withdrawal effect berlaku sebab badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa. Dalam kes perokok mahu berhenti merokok ini, badan terkejut sebab tiada lagi nikotin masuk.
.
Resveratrol di dalam Vivix akan bantu redakan withdrawal effect ini dengan baik pulih signal dalam badan yang rosak akibat nikotin tadi, supaya badan boleh terima keadaan tanpa nikotin.
.
Nak berhenti merokok atau bantu yang tersayang berhenti merokok? Ok, boleh dapatkan supplemen ni cepat2 dengan hubungi pengedar shaklee ni, http://www.wasap.my/60134882382


pengedar shaklee shah alam
Pengedar Supplemen untuk Berhenti Merokok

Unknown

About Unknown

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.