Kelas Fly Utara di cawangan Shaklee Seberang Jaya

Semasa cuti sebelum berpuasa yang lepas, saya balik kampung di Pulau Pinang. Rumah mak saya memang dekat dengan cawangan Shaklee Seberang Jaya. Sebab tu selalu ja dapat permintaan produk Shaklee dari Pulau Pinang. Alhamdulillah, di kesempatan itu, saya dapat juga sertai Program anjuran adik beradik Shaklee saya.

Menuntut ilmu walau di mana sahaja

Mereka ada yang sudah bergelar Master Coordinator Shaklee, namun masih bekerjasama untuk membantu anak - anak Shaklee lain. Actually saya tak layak sebab dah Key Coordinator tapi bernasib baik. Jadi dapatlah refresh balik.

Lihat gambar program Fly ni ya.

Demo dan belajar guna mesin karada

Mesin karada memberikan bacaan berat lemak, otot, visceral fat, subcutaneous fat 

Belajar tentang apa yang ada dalam sumber air kita dan kenapa perlu guna Shaklee Water Pitcher sebagai filter air
penyakit yang punca dari gemuk
Kenapa nak ambil Shaklee dan kenapa kena kurus? Sebab banyak penyakit dari dari keGEMUKkan

kelebihan cinch shake shaklee berbanding produk kurus lain
Apa istimewa set cinch shaklee shaklee berbanding brand lain

Ilmu marketing turut diajar oleh para MasterUntuk tambah pendapatan dan membina empayar Shaklee, kita tak perlu nak berjalan seorang diri. Kerjasama dari kenalan dalam Shaklee ada jika diperlukan. Banyak aktiviti yang sesuai dengan masa kita untuk tambah value added jika kita perlukan. Namun, bagi yang boleh FLY jauh secara berdikari, silalah kembangkan empayar mengikut cara sendiri.

Ini bisnes kita sendiri, bukan upline dan sideline. Bantu diri sendiri dan kongsikan dengan lebih ramai orang dengan ikhlas untuk terus berjaya.

Untuk menggunakan produk kesihatan terbaik Shaklee atau ingin sertai untuk mula membina empayar bisnes, hubungi saya sekarang.Shaklee Independent Distributor Ida Khairani ( 846056 ) 
FB : Ida Khairani Ahmad 
Phone : 013 488 2382 
Email : admin@mysupervitamins.com 
Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia 
 COD Shaklee kawasan : Seksyen 7 dan Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Setia Alam, KLCC

Unknown

About Unknown

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.