Trend Hantaran 2017 Lebih Jimat, Rare dan Unik

Ada yang pi kenduri kahwin hari ni ?
.
Hari nk wedding cousin. 😄
.
Hobi Kak Ida memang pi kenduri. Haha !!
.
Semoga pengantin bahagia ke anak cucu, insyaAllah.

Sepupu k Ida ni baik dan lembut orangnya. Suami dan family mertua dia pun baik sangat nampak.
.
So happy for her.
.
Browse2 tgk set hantaran, syok pulak tgk orang buat hantaran set2 Shaklee..
.
Teringat dulu beli hantaran make up lah, perfume...
.
Akhirnya selepas 10 tahun masih lagi tak habis2. Ada yang dah masuk tong sampah 🙈
.
Kalau kenal shaklee dari dulu boleh berhantarankan set kulit cantik ke, nak skin care ke, nak set kesuburan suami isteri ke 😄, set penjagaan rambut ke, set awet muda ke.. eh..
.



.
Macam2 set boleh buat hantaran..
.
Adik2 yg plan nak kawen tahun ni jom sembang2 set apa yang korang nak letak atas dulang hantaran tu..
.
Konpem nampak rare dan exclusive gitu.. 😊😊
.
Ida Khairani
013 488 2382
http://www.mysupervitamins.com

Unknown

About Unknown

Ibu kepada 3 anak ini adalah 'working from home mom' dan blogger yg sudah lama menggunakan blog sebagai medium utk berbisnes sejak 2007. Beliau positif utk memberi yg terbaik buat keluarga, masyarakat dan agama sebagai saham akhirat.